Fetish & BDSM Festival 26 & 27 oktober 2018

Hangar 43 / Dendermonde
 
Vrijdag 17:00 - 03:00 uur / Vanaf 23:00 uur Meet & Play Party
 
Zaterdag 14:00 - 03:00 uur / Vanaf 23:00 uur Meet & Play Party
 

Koop je tickets nu in de voorverkoop!
Het Fetish & BDSM Festival zal dit jaar wegens groot succes alweer voor de zevende maal plaats vinden. Dit zal gebeuren op 26 en 27 oktober 2018 in de prachtige en unieke locatie Hangar 43 te Dendermonde, Belgie.

Deze sfeervolle 19e eeuwse fabriekshal zal THE place to be zijn voor alle BDSM en Fetish liefhebbers het weekend van 26 en 27 oktober.

Ook voor deze editie is het ons weer gelukt om een prachtige selectie standhouders te regelen. Op het BDSM & Fetish Festival vind u een breed scala aan stands, variŽrend van de uniekste BDSM toys tot een stand waar u uw vermoeide voeten kunt laten masseren, van elegante Venetiaanse maskers tot spectaculaire BDSM meubels. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vind het op het Fetish & BDSM Festival.

Maar, er is natuurlijk nog veel meer te beleven! Het Fetish & BDSM Festival is een complete beleving, u waant zich in een waar Fetish BDSM paradijs!

Er zijn doorlopend de meest spectaculaire BDSM en Fetish shows te zien, er zijn verschillende zeer interessante en leerzame workshops, er is een spannende bondage escape-challenge, een duct-tape escape challenge en er zijn shibari shows. Vergeet ook zeker niet uw mooiste, spannendste outfit aan te trekken voor uw dag bij het BDSM & Fetish Festival, want ook hebben wij een stand waar u GRATIS een fotoshoot kunt laten doen.

Miss Fetish Festival Travestie verkiezing:
Nieuw op het Fetish Festival is de Miss Fetish Festival Travestie verkiezing! Deze verkiezing zal op vrijdag plaatsvinden. De inschrijvingen voor de deelnemers zijn vanaf nu geopend. Wil je meedoen met deze spannende wedstrijd, meld je dan nu snel aan door een email te sturen aan: defencer@telenet.be en wie weet wordt jij de nieuwe Miss Fetish Festival Travestie van 2018!

Miss Fetish Belgie verkiezing:
Natuurlijk kan ook dit jaar de Miss Fetish Festival BelgiŽ verkiezen niet ontbreken. De inschrijvingen voor de deelnemers zijn vanaf nu geopend. Wil je meedoen met deze spannende wedstrijd, meld je dan nu snel aan door een email te sturen aan: defencer@telenet.be en wie weet wordt jij de nieuwe Miss Fetish Festival Belgium van 2018!

Best geklede koppel verkiezing:
Het loont om op zaterdag jullie meest originele Fetish Outfit aan te trekken! Wij zullen het meest originele geklede koppel belonen met de "Best Dressed Couple" verkiezing! Dress to impress!

Supergave speeltoestellen op het Fetishfestival!
- De speeltoestellen op het podium en in de Play Zone worden ter beschikking gesteld door
BDSMStuff.nl

Miss Fetilicious
Miss Fetish Belgium 2016 zal deze editie ook niet ontbreken en daar verheugen wij ons nu al op! Hieronder alvast wat foto's van deze prachtige Miss!Mis dit spectaculaire event niet, en bestel nu hier je kaarten.

Entree : 17,50 euro voorverkoop - 20,00 euro aan de deur -  2 dagen 30,00 euro   

Defencer , Gasthuisstraat 28/2R , 2960 Brecht VAT BE 0565 677 670

BDSM & Fetish standhouders zijn welkom! Mail voor informatie!